Autohandel Med Binære Opsjoner

Automatisk handel med binære opsjoner er blant de raskest voksende nisjene på markedet. Det sier seg selv at nybegynnere ikke alltid har tid til å sette seg inn i, og lære alt om, handel og finansielle analyser, selv om handel med binære opsjoner er en veldig enkel form for handel.

Med automatisk handel blir analyseaspektet irrelevant, for den avanserte programvaren bruker kunnskap fra eksperter til å handel på veiene av brukerne. Det er noen viktige aspekter som brukerne bør se etter i en auto-handlende programvare. Fair Binary Options foretrekker roboter som er

 • Gratis
 • Nettbaserte
 • Pålitelige
 • Som støtter en rekke velrennomerte meglere

Nedenfor finnes en liste over automatiske handelsprogramvarer vi har sett på.

 • Megler
 • Minste
  Innskudd
 • Min.
  Investering
 • Maks.
  Avkastning
 • Rangeringen
 • Handel
 • Binare megler anmeldelsen

Om du ikke stoler fult og helt på dette, kan du ta en titt på våre anmeldelser og begrunnelser for hvorfor vi valgte å ikke anbefale andre tilbydere. For mer informasjon om automatisk handel med binære opsjoner anbefaler du at du leser videre i artikkelen nedenfor.

Jeg har ikke tid til å lære meg markedsanalyse – Hva kan jeg gjøre for å lykkes med binær handel?

Å forutse prisutviklingen for en aktiva er ikke enkelt. Det krever forståelse om hvordan priser bestemmes, og de krever kunnskap om de tekniske aspektene av handelen om grafer brukes. Ettersom det ikke er enkelt å holde oversikt over alle disse faktorene til enhver tid, har flere aktører vært på utkikk etter metoder som kan forenkle og forbedre denne prosessen for dem.

Løsningen kom med den første introduksjonen av automatiske handelsprogramvarer for binære opsjoner. Disse var lite brukervennlig og klumsete, så kundene klarte å løse analyseproblemet, men samtidig fjernet de hovedfordelen med binære opsjoner, nemlig brukervennligheten.

Etter mange forbedringer av både internettet og algoritmer for handel, har prosessen for automatisk handel med binære opsjoner blitt mye enklere, og med det også mye mer populært. Den første 100% nettbaserte løsningen, og det mest anbefalte produktet – Binary Options Robot, har gjort det mye enklere å starte automatisk handel med binære opsjoner.

1170x100

Hvor mye må jeg sette inn for å starte automatisk handel?

Det er mange som lurer på hvor mye de må sette inn for å starte å handle med de forskjellige binære robotene. Svaret er at det kommer an på megleren som styrer den automatiske handelen. Vanligvis er minimum innskudd rundt $200.

Binary Options Robot – Innstillinger for programvaren

Siden det finnes mange forskjellige binære roboter sier det seg nesten selv at de alle er litt forskjellige fra hverandre, allikevel har de fleste av dem relativt like grunninnstillinger, slik som minimum handel, maksimalt tapsbeløp pr. dag, type og størrelse på handel etc. Derfor er det i de fleste tilfeller mulig for kundene å kontrollere porteføljen selv om roboten de handler med ikke er den mest grunnleggende på markedet.

Binære roboter – Meglere

bancdebinary200x36Automatisk handelsprogramvarer kan integreres med binære meglere på mange forskjellige måter. Ettersom det finnes hundrevis av meglerhus rundt om i verden, finnes det nesten like mange måter de integreres inn i auto-handelen. De beste binære robotene bruker kun de beste meglerhusene. Binary Options Robot integreres med Banc De Binary, No1Option, BinaryGlobes, PorterFinance (bare Engelsk), CherryTrade (bare Engelsk), GOptions  og RBoptions

Hvor mye kan jeg tjene på auto-handel med binære opsjoner?

Dette er et spørsmål mange er interessert i å få svar på. Tjenester for automatisk handel med binære opsjoner lover ofte store inntjeninger, men sannheten er at resultatene varierer mye. En av de beste eksemplene på slike løfter er BinaryBoom hvor de lover $17,000 pr  (bare Engelsk) uke. Det er mange grunner til å ikke stole på dette løftet.binary-option-robot-results-september

Med Binary Options Robot har vi kalkulert med vinnsrater over 70%. (bare Engelsk). Dette er et mye mer troverdig løfte, som vi også har testet og verifisert selv. Dette er en av grunnene til at vi anbefaler Binary Options Robot.

Hvorfor bør jeg prøve auto-handel med binære opsjoner?

Ideen bak denne typen av handel er å gjøre det enklere for kundene å begi seg ut på handelsmarkedet. Mange av de som driver med binær handel har ingen tidligere erfaring fra handel og finansmarkedet. Noen skjønner ikke en gang konseptet.

Det anbefales selvfølgelig ikke å drive med handel om en ikke forstår risikoen det kan følge med seg. Auto-handel med binære opsjoner gjør det enklere å begi seg ut på markedet, uten farer for store tap. Signalene som gis av finanseksperter kan enkelt brukes med handelsprogramvaren.

Med automatisk handelsprogramvare setter brukeren sin lit til at signaltilbyderen gir den ekspertisen en selv mangler, og bruker det til å oppnå profitt på markedet. Dette høres jo fantastisk ut, og det er det også på så mange måter. Om en skal drive manuell handel krever det at en kjenner til markedet, trender, priser, og underliggende aktiva. Dette kan oppnås ved å analysere grafer og markedet generelt. Automatiske handelssystemer derimot lar deg handle med profitt, uten at du trenger å bruke for mye tid på å sette deg inn i markedet.

Binære signaler vs Binær autohandel

Dette begynner kanskje å bli litt forvirrende. Hvorfor nevner vi binære signaler om formålet med artikkelen er å beskrive auto-handel med binære opsjoner? Svaret er at disse to konseptene går litt inn i hverandre. Binære signaler er også skapt for å gjøre handel enklere for vanlige mennesker. Signaltilbyderne genererer signaler enten via algoritmer, eller ved hjelp av erfarne handelsfolk ekspertise, og de bruker teknologi for informasjons-kommunikasjon for å formidle videre til kundene. Kundene kan deretter selv om de ønsker å høre på rådet og handle deretter.

Robot-signals-300x214Auto-handel = Signaler du ikke trenger å ta stilling til

Binær auto-handel derimot er noe litt annet. Med slik handel behøver ikke brukerne selv velge og ta stilling til signalene som genereres. Alt gjøres helt automatisk av programvaren.  Også handler som utføres av den automatiske plattformen kalles ‘signaler’, forskjellen er bare at i disse tilfellene behøver ikke signalene gå gjennom deg før de brukes.

En av fordelene med gode auto-handlende systemer er at brukerne kan handle med bruk av forskjellige teknikker (bare Engelsk) uten at de behøver å overvåke alle de forskjellige markedene og handlene fortløpende. Dette gjør det definitivt enklere å administrere flere kontoer, for det kan bli vanskelig og forvirrende om handlene er manuelle.

Programvare for auto-handel

Det finnes mange forskjellige programvarer som tilbyr auto-handel med binære opsjoner. De skiller seg som oftest fra hverandre i design. Og da menes det ikke grafisk design, men designet og utformingen av handelssystemet.

Eksperter og algoritmer i binær handel

Som tidligere nevnt så bruker noen av disse tjenesten algoritmisk handel for å generere signaler, mens andre bruker profesjonelle finansfolk. Algoritmene fungerer best i tilfeller der en ønsker å handle med kort utløpstid, disse algoritmene kan finne mønstre innenfor små tidsrom, og handle raskt med korte utløpstider. Profesjonelle finansfolk er bedre på handler med lengre utløpstid. For en god opplevelse er det viktigste med tjenesten programvaredesignet, altså brukervennligheten.

1170x100

Ikke alle auto-handlende programvarer er like

Når det gjelder designet av de forskjellige tjenestene finnes det forskjeller, i dette avsnittet refererer vi til auto-handel programvare som krever nedlasting og installering på en datamaskin. Dette betyr at brukerne må registrere seg på tjenestetilbyderens nettside, og om nødvendig betale for en lisens, før de får en lenke som lar dem late ned og installere programvaren på deres datamaskin. Etter at programvaren er installert må den stilles inn, det betyr som oftest input av meglerinfo og innloggingsdata. Noen programvarer har flere innstillinger som må bestemmes før bruk, andre færre. Problemet med disse slags programvarer er at mange misliker, eller får problemer med, nedlasting og installering av programvaren. Det er forståelig, for i den tiden vi lever i ser folk flest etter den enkleste løsningen, som ikke krever mye av dem selv. Det positive med disse nedlastbare programvarene er at de er mer stabile enn den nesten formen for programvare vi presenterer i neste avsnitt.

c02282373-300x163Automatisk handelsprogramvare for nettleser

Den andre typen av automatisk handelsprogramvare innen binære opsjoner er utvidelsen for nettlesere. Ideen bak disse er å bruke noe alle moderne nettlesere har støtte for, nemlig utvidelser (også kjent som plug-ins). Dette gjør det mulig å lage et lite program som er enkelt i bruk for brukerne. I mange av disse programmene har man en palett på siden av skjermen med innstillinger. Dette ser veldig praktisk ut, men i mange tilfeller er dette blant de verste mulige designene, ettersom mange av dem fortsatt fungerer slik at programvaren bruker plattformen til å skrive inn signaldata direkte inn i brukergrensesnittet på meglerens handelsplattform.

Dette er en veldig klumsete løsning, og sannsynligvis de dårligste eksemplene på implementering av binær handelsprogramvare. Installasjonen er som oftest enklere enn med de nedlastbare programmene, selv om det finnes unntak. Utvidelsene krever også noen ganger nedlasting og installering på samme måte som de nedlastbare programmene. Likt for alle disse nettbaserte løsningene er at de ofte er mindre stabile og sikre, ettersom de baserer seg fullt og helt på nettleseren og dens ytelse.

100% automatiske nettbaserte løsninger er det beste alternativet

dashboard_popup_robot1-300x201Uten å en gang komme innpå prestasjoner (bare Engelsk) i binær auto-handel, har vi kommet fram til den nyeste måten å implementere auto-handel. Den nye tilnærmingen respekterer binære opsjoners nettbaserte natur, og tar vare på det viktigste med binær handel, simpelt, nettbasert, ingen nedlastinger, og bruk i nettleser. Ideen er å ha alle de nødvendige innstillingene i nettleseren, og at du kan skru av og på automatisk handel med et enkelt klikk. Nettbaserte løsninger er på vei til å bli den mest populære måten å handle med binære opsjoner, ettersom ingen installasjon kreves.

Programvaren som kjøres fra serveren sikrer en god brukeropplevelse, mens meglernes handelsplattformer brukes for å utføre handler. Du kan vite at en handel er utført når en handel legges til i listen over utførte handler.

Priser og aktiveringsnøkler

Mange kunder lurer på hvor mye disse automatiske handelsprogrammene koster. Det finnes ikke ett enkelt svar på dette. Noen tar betalt for tjenesten sin, mens andre ikke gjør det. Noen tar betalt for månedlig abonnement, mens andre selger lisens på programvaren. Det finnes også flere som tilbyr gratisversjoner som ikke inkluderer alle valgmulighetene som finnes i fullversjonen som må betales for. Noen ganger betyr dette at du får færre kontrollmuligheter, mens andre innskrenker antall meglere som er tilgjengelige.

Betalingsprogrammer krever som oftest en aktiveringsnøkkel for å fungere. Dette er for å beskytte mot at noen laster ned uten å betale for programvaren. Derfor tror også mange kunder at det finnes en crack eller en keygen (aktiveringsnøkkel generator) for binære roboter. Så langt vi vet har ingen hackere klart å utvikle noe slikt for å skaffe programvaren gratis, mest sannsynlig ville også slik aktivitet blitt blokkert fra meglernes side.

Gratis auto-handlende programvare

Om du foretrekker å ikke betale for den binære roboten trenger du ikke å lete etter keygen eller crack. Det finnes mange gode binære tjenester som er helt gratis, det eneste du trenger å gjøre er å registrere en konto.

APPLEMAC-300x160Binære roboter for Mac

Ikke alle binære programvarer har versjoner som støtter bruk på Mac. Utvidelser i nettleseren kan ofte fungere også på Mac, men det er ikke alltid tilfellet. Det sikreste alternativet er å skaffe seg en nettbasert løsning som tidligere nevnte Binary Options Robot. På denne måten kan en være sikker på at roboten alltid fungerer, på alle plattformer, helt uten innstallering.

Binære roboter – svindel eller ikke

Den binære sektoren er allsidig, og en kan ikke si at alle automatiske tjenester er gode. Noen er kanskje ikke så ille, men av og til bruker de bruker de spam som får oss til å vike unna. Noen baserer seg fullt og helt på spam, og lover kunder at de skal gjøre penger raskt. Vi vet at det ikke finnes noe slikt som en sikker vei til raske penger, så ikke fall for slike lovnader. Det er også viktig at du ikke bruker binære roboter som bruker uredelige meglere, det kan være en sikker vei til fiasko. Sjekk ut vår svarteliste for å se hvilke meglere du bør holde deg unna.

Topp 10 anmeldelse

 • Megler
 • Minste innskudd
 • Maks. avkastning
 • Gjennomgang
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption small
 • $10
 • -
 • IQoption
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • $200
 • -
Din kapital kan være under risiko