Beste binære opsjonsmeglere

Det finnes hundrevis av binære meglere på nettet for tiden. Hver dag prøver tusener av handelsfolk å finne relevant og objektiv informasjon om meglere med binære opsjoner, for å sikre at de forvalter pengene sine på best mulig måte. Fair Binary Options ble opprettet for å hjelpe kunder med nettopp dette. Om du trenger mer hjelp for å velge megler kan du sjekke ut noen av våre lister: Beste meglere Regulerte meglere –  Meglere i USASpotOption Meglere. Du bør også sjekke ut listene våre over Svartelistede meglere og Rouge pit for å vite hvilke du bør holde deg unna.

I listen nedenfor kan du finne mange binære meglere som har blitt omtalt de seneste årene. Alle disse er anbefalt av Fair Binary Options som gode og trygge å handle med, så ta deg god tid til å se gjennom listen!

 • Megler
 • Minste
  Innskudd
 • Min.
  Investering
 • Maks.
  Avkastning
 • Rangeringen
 • Handel
 • Binare megler anmeldelsen
*Belopp som skall krediteras till ditt konto vid framgångsrik handel

I avsnittet om de beste binære meglerne kan du finne de mest pålitelige og troverdige binære meglerne på nett. Du kan alltid stole på at vi har gått grundig gjennom meglerne du finner på våre hvite lister, og du skal vite at du alltid kan komme til oss med spørsmål eller henvendelser angående din handelsvirksomhet. Disse meglerne er de vi mener du bør bruke for å få den absolutt beste handelsopplevelsen.

Klager på binære opsjoner

Negative omtaler du kan finne på nettet om forskjellige meglere kan ofte være skrevet av sinte brukere som har tapt penger. Når du handler med binære opsjoner er det viktig å huske at det alltid finnes en risiko for å tape penger, og negative omtaler fra sinte brukere er ikke spesielt objektive meninger. Det er viktig å holde seg objektiv og evaluere en meglers tjeneste på korrekt måte.

Konkurrenter, eller individer som er sinte etter å ha tapt penger, kan har gitt en negativ omtale selv om de har handlet med en av de aller beste meglerne. På siden vår vil du kun finne positive omtaler, ettersom vi ikke anbefaler dårlige meglere. Allikevel vil vi skrive om det hvis vi har funnet noe negativt å si om de forskjellige meglerne. For å få oversikt over hvilke meglere som bør unngås, kan du se vår Side for svartelistede meglere.

Hvordan velge den beste megleren

Det finnes mange grunner til at handelsfolk bør lese våre omtaler om de beste meglerne før de velger seg en binær megler å handle med. Våre omtaler om de beste binære meglerne forteller om de viktigste funksjonene, og kan også fortelle deg om skjult informasjon i vilkårene for bruk. Vi mener det er viktig å dele denne informasjonen slik at brukerne vet hva de går til. Noe av informasjonen våre omtaler inneholder er:

 • Spesielle funksjoner: Her forteller vi om viktige funksjoner eller tjenester en megler tilbyr. Dette er ofte fordeler en får gjennom forskjellige kontotyper, ofte avhengig av innskuddsbeløp.
 • Bonuser: Nesten alle meglere tilbyr slike belønninger. Fair Binary Option oppgir også hvilke vilkår som følger med slike bonusbeløp, slik at brukerne kan vite hvordan dette kan ha innflytelse på deres handelseffektivitet.
 • De beste handelsplattformene: Vi anmelder programvarene som gjør det hele mulig. Det finnes mange store tilbydere slik som, SpotOption, TechFinancials, Tradologic, MarketsPulse, og vi har mye erfaring med alle disse.
 • Aktiva: Fair Binary Options omtaler gir grunnleggende informasjon om hvilke aktiva en kan handle med.
 • Kundeservice: Vi kontakter kundeservice for å teste kvaliteten hos hver enkelt megler. Dette er den beste måten å teste servicen på.
 • Betalinger: Vi oppgir alle tilgjengelige betalingsmuligheter meglerne tilbyr, og vi oppgir minste mulige innskudd.
 • Uttak: Vi advarer brukerne om minste uttaksbeløp er for høyt, eller om utbetaling tar for lang tid.

Som tidligere nevnt vil omtaler av de forskjellige tilbyderne variere mye fra en side til en annen. Du kan også finne flere nettsider lik vår, som er ansvarlig for å evaluere nettmeglere, og som gir deg anbefalinger om hvilke meglere du bør handle med. Fair Binary Options er det beste stedet å finne god informasjon om alle de beste binære meglerne, og vi har lagt ned mye arbeid i å følge med å endringer i bransjen som kan ha en direkte, eller indirekte, innvirkning på de handlende.

Husk at å bruke litt ekstra tid på å finne en god megler vil spare deg for mye tid, og mye penger. Det siste du ønsker at skal skje er at noen tar pengene dine fordi du ikke gjorde litt grunnleggende forarbeid. Følg disse tipsene for å sikre at din handel blir så trygg og enkel som mulig.

Beste binære meglere – FBO Awards

Under logoen i våre megleromtaler kan du se et prisikon. Dette betyr at disse binære meglerne tilbyr en så god service at de har blitt tildelt en FBO pris. Fair Binary Options Awards premierer de beste i bransjen. Det er mange kategorier en kan premieres innen, og vi premierer kun meglere som over lengre tid har operert uten klager, eller med mindre klager som har blitt løst i kundens favør. Se vinnerne av 2015 FBO Awards.

Sikker binær megler sertifikat

Fair Binary Options Sikker Binær Megler Sertifikat er en påskjønnelse vi gir meglere som over lengre tid har prestert langt bedre enn sine konkurrenter. Disse meglerne har gitt fantastisk service til handlende over flere år, uten større klager eller anklagelser. Basert på deres merkevare, og tidligere erfaring med dem, tildeler Fair Binary Options dette sertifikatet for å utheve meglere som tilbyr god service, og som er med på å gjøre at bransjen blir mer transparent og åpen for kundene.

Fair Binary Options omtaler

Vi har gjort alt som står i vår makt for å øke åpenheten av individuelle omtaler om binære opsjoner, for å sikre at brukerne får den relevante informasjonen omtalt overfor. I tillegg til utmerkelsene og sertifikatene vi bruker i våre omtaler, kan brukerne lese om spesielle funksjoner de forskjellige meglerne tilbyr, deres handelsplattform, bonuser, innskudd, uttak, og mye mer! All informasjonen vi gir i våre omtaler er framstilt på en måte som gjør det lettfattelig.

Binær opsjon omtaler – Svartelistede meglere

Noen ganger kommer brukere til oss når de har hatt problemer med meglere. I saker hvor problemet ikke er løst rettferdig, og megleren åpenbart har vært urettmessig med brukeren, svartelister vi megleren umiddelbart. Om brukere har spørsmål om våre omtaler, eller klager, er de hjertelig velkomne til å kontakte oss via vår Kontaktside på Fair Binary Options.

Vi anmelder meglerne på jevnlig basis for å sikre at de leverer opp til våre høye standarder til enhver tid. Vi anbefaler at du kun handler med meglere du har funnet på denne siden, for å sikre at du ikke havner i kinkige situasjoner. EZTrader, NRG Binary, samt flere andre meglerhus, har blitt permanent fjernet fra våre lister ettersom vi avdekket svindel i deres tjenester. Disse er helt klart ikke blant de beste meglerne med binære opsjoner! Du finner vår liste over svartelistede binære meglere her, inkludert en grundig forklaring for hvorfor disse svindlerne ble fjernet fra våre lister.

Finn en binær megler, uavhengig av hvilket land du bor i!

Vi arbeider hardt for å kunne finne de beste plattformene for brukere i forskjellige land ved hjelp av våre nettsider på 16 forskjellige språk. Du kan for eksempel ikke se ‘Ikke-USA’ meglere i vår meglerliste for besøkende i USA. Her finner du kun regulerte binære meglere tilgjengelig for folk i USA.

De som handler med binære opsjoner fra USA har mange meglere å velge imellom. Ettersom reglementet hindrer meglere som handler på EU-vis i binære opsjoner i USA, kan handlende her bruke offshore meglere. Disse amerikanske binære meglerne har blitt gjennomgått av Fair Binary Options. For å sikre at en ikke handler med svindlere kan en gå gjennom vår svarteliste for å se hvilke meglere det ikke anbefales å handle med.

Brukere fra andre land kan velge deres eget språk øverst i høyre hjørne. Da kommer de til siden som viser hvilke meglere som tilbyr de beste handelsplattformene, og den beste kundeservicen, i deres land. Vi bruker mye tid på å utvikle siden for de forskjellige språkene, og for de forskjellige landene, for å sikre at alle våre brukere får den beste brukeropplevelsen.

Topp 10 anmeldelse

 • Megler
 • Minste innskudd
 • Maks. avkastning
 • Gjennomgang
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption small
 • $10
 • -
 • IQoption
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • $200
 • -
Din kapital kan være under risiko