Binary Options Robot anmeldelse

Binary Options Robot anmeldelse
Hermund Wolff
BinaryOptionsRobot er verdens beste programvare for trading med binære opsjoner. Det er mange grunner til at vi tror dette, og vi skal presentere disse faktaene I anmeldelsen vår av BinaryOptionsRobot. BinaryOptionsRobot anmeldelsen vil også presentere alle funksjonene til VIP-kontoen I tillegg til all den viktige informasjonen om meglere som traderen kan bruke når han trader... Les mer
BinaryOptionsRobot er verdens beste programvare for trading med binære opsjoner. Det er mange grunner til at vi tror dette, og vi skal presentere disse faktaene I anmeldelsen vår av BinaryOptionsRobot. BinaryOptionsRobot anmeldelsen vil også presentere alle funksjonene til VIP-kontoen I tillegg til all den viktige informasjonen om meglere som traderen kan bruke når han trader med roboten. For å bruke noen av meglerne som roboten støtter, må traderen åpne en ny konto med megleren ved å trykke på “Åpne Gratis Konto” og registrere deg hos en megler fra BinaryOptionsRobot dashbordet.
5
 1. Forhåndsvisning av nettside

 1. BinaryOptionsRobot Megler anmeldelse

  BinaryOptionsRobot er verdens beste programvare for trading med binære opsjoner. Det er mange grunner til at vi tror dette, og vi skal presentere disse faktaene I anmeldelsen vår av BinaryOptionsRobot. BinaryOptionsRobot anmeldelsen vil også presentere alle funksjonene til VIP-kontoen I tillegg til all den viktige informasjonen om meglere som traderen kan bruke når han trader med roboten. For å bruke noen av meglerne som roboten støtter, må traderen åpne en ny konto med megleren ved å trykke på “Åpne Gratis Konto” og registrere deg hos en megler fra BinaryOptionsRobot dashbordet.

 2. BinaryOptionsRobot Egenskaper

  Hva betyr dette for traderen? Det er enkelt! Traderen registrerer seg, velger en megler fra dashbordet, gjør innskudd til megleren og skrur på auto-trade bryteren ved meglerens navn på dashbordet. Tradere kan også finjustere noen innstillinger på porteføljen de trader med; disse er beskrevet i det neste avsnittet av BinaryOptionsRobot anmeldelsen.

  Det er flere meglere som er støttet av BinaryOptionsRobot for øyeblikket. BinaryOptionsRobot støtter regulerte  EU meglerfirmaer. Så alle har mulighet til å velge en megler de liker. Når man først registrerer seg vil BinaryOptionsRobot automatisk velge en anbefalt megler i forhold til landet til traderen og lage en konto så traderen ikke trenger å gjøre mer enn å sette inn penger og skrive inn brukernavnet og passordet som blir levert på epost (du kan også skrive ned brukernavnet og passordet som dukker opp i pop-up vinduet). Hvis du ønsker en annen trader, kan du alltids lage en konto fra BinaryOptionsRobot dashbordet senere.

  BinaryOptionsRobot anmeldelsesliste over alle meglerne med info om minimumtrade

  Banc De Binary                 $1

  Bloombex                            $25

  Option FM                           $1

  OptionStars                        $25

  SwiftOption                         $25

  For minimuminnskudd som kreves med meglerne, se Bankavsnittet av anmeldelsen.

  For å se hvor godt BinaryOptionsRobot yter, kan traderen gå til “Signaler” fanen på nettsiden og kjapt velge signaltilbyderen, risikonivået til porteføljen og den binære opsjonsmegleren du er interessert i å se alle signalene generert av denne utrolige automatiske tradeprogramvaren. Dette viser at BinaryOptionsRobot er den mest oversiktlige trademåten som tillater klienter å se tradehistorie og være sikker på at suksessraten ikke er tull, men helt ekte.

 3. Din kapital kan være under risiko

  BinaryOptionsRobot Handelsplattform

  Siden den er designet av et dansk firma sikrer roboten at ikke bare suksessraten er den høyeste i industrien, men også at autotradingen er utrolig enkel å bruke, og at den tilbyr mange bra funksjoner for å tilpasse porteføljen samtidig.

  Etter å haat man har åpnet en konto med en støttet megler, beleilig fra BinaryOptionsRobotens dashboard, får traderen alle funksjonene presentert iI drop down menyen. De kan til og med velge flere meglere hvis de vil. Alle meglere kan bli brukt til å trade med roboten samtidig!

  Tradere kan enkelt sette daglig stop loss“Stop Loss” ved å definer mengden definere det høyeste beløpet de er villige til å tape på enhver dag. Det er også en innstillinginnstilinger som tillater at man velger beløpet lar deg velge beløpet som blir investertskal investeres per trade (Sese forrige avsnitt av anmeldelsen for detaljer). Ikke bare kan traderentraderne velge størrelsen på beløpet investert, men de kan også velge mengden daglige tradeshvor mange trades som skal utføres daglig ved å velge en av valgmulighetene fra “Maks. daglige trades” drop down menyen.  “Maks. daglige trades”.

  Videre tilpasningsmulighetertilpassningsmuligheter er gitt viaved at man har muligheten til å velge aktiva som blir tradet. Ved siden av alle valuttaparvaluttaparene som blir tradet for øyeblikket, er det en bryter som lar traderen inkludere eller fjerne et valuttapar fra porteføljen. deres. Tradere som vil vedde imot Robotentrade mot roboten kan skru på ”revers«reverse trading”.».

  For tradere som vil ha full kontroll over tradene med BinaryOptionsRobot, finnes det en egenskap VIP konto. Foreløpig er dette et spesielt privilegie som bare er gitt gjennom forfremmelse forfremmelser eller «referer en venn» programmet. Vi anbefaler at traderenetraderen holder øye med inboksen sin hvis de vil ha dette siden BinaryOptionsRobot har gjevnlige forfremmelser promoteringer hvor de gir bort VIP tilgang til tradere som gjør innskuddhar satt inn penger med noen av meglerne.

  VIP kontoer tillater videre tipassninger.flere tilpassninger enn en vanlig konto. For det første larkan VIP kontoer det kontoinnehavere sette modningsprofiler for porteføljene modningsprofilen på porteføljen sin bare ved å skru av og på grupper avmed signaler Ii henhold til utløpsdato.utløpsdatoer. På denne måten kan traderen enten skru på eller skru av signaler med daglig, ukelig eller månedlig utløpsdato. Tradere som foretrekker korttidsdynamikk kommer bare til åkortsiktig dynamikk vil skru på daglige signaler, mens de som foretrekker langtidsinvesteringer kan skru av korttidssignalerlengre kan skru det av.

  Tradere kan også velge porteføljen sin etter risikonivå. Tester har vist at enda med høyeste risiko, er suksessraten 78% i løpet av res. Perioden. Med lavrisiko, det inkludere bare de sikreste tradene, har suksessraten vært på over 90%. Suksessraten er raten på vinnende trads i forhold til alle tradene utført.

  VIP kontoholdere kan også velge signaltilbyder. For nå er det fire signaltilbydere med BinaryOptionsRobot – Pro Traders Sergiy, Mircea og Katarina og The Algorithm Trader MT4 som er skrudd av. Ved å aktivere eller deaktivere signaltilbydere, kan tradere styre porteføljen sin I den retningen de.

 4. BinaryOptionsRobot Support Service

  BinaryOptionsRobot har hovedsakelig live chat på engelsk. Den er åpen på ukedager fra 0800 til 1600 GMT. Supporten er hjelpsom og klar til å svare på alle spørsmål kunden kan ha. Vi råder som alltid gradere å sjekke ut faq-en før man kontakter supporten, siden mange spørsmål er allerede svart på. Hvis livechatten ikke er online, kan traveren alltids bruke kontaktskjemaet for å nå supporten. Etter vår erfaring tok det 48 timer for supporten å svare på en vanlig arbeidsdag

 5. BinaryOptionsRobot Banker og firmainformasjon

  Å gjøre innskudd med BinaryOptionsRobot har vist seg å være veldig enkelt. Etter å ha registrert seg med en melger kan tradere klikke på inskuddsknappen og de vil bli ført til meglerns kontrollpanel hvor de kan velge betalingsmåte også gjøre. Tradere må logge inn med meglern for å gjøre innskudd, så ikke skriv noe tull som passord når du åpner en konto fra BinaryOptionsRobot skrivebordet. Brukernavnet er eposten, og passordet er det som ble valgt når kontoen ble åpnet.

   

 6. Din kapital kan være under risiko

Topp 10 anmeldelse

 • Megler
 • Minste innskudd
 • Maks. avkastning
 • Gjennomgang
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption small
 • $10
 • -
 • IQoption
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • $200
 • -
Din kapital kan være under risiko