Anmeldelse av HighLow Broker

Anmeldelse av HighLow Broker
Lisbeth
HighLow sertifiserer dem som en attraktiv og regulert handelsplattform av binære opsjoner – fra “down under”. Vi ønsket å lage en anmedelse av HighLow, siden vi mener dette er enda en utmerket plattform som våre kunder i Australia, Europa, Afrika og Midt-Østen må kjenne til. Tradere i USA kan ikke handle med High Low, men... Les mer
HighLow sertifiserer dem som en attraktiv og regulert handelsplattform av binære opsjoner - fra "down under". Vi ønsket å lage en anmedelse av HighLow, siden vi mener dette er enda en utmerket plattform som våre kunder i Australia, Europa, Afrika og Midt-Østen må kjenne til. Tradere i USA kan ikke handle med High Low, men de kan bruke  andre meglere som støtter trading i USA. Nettsiden til HighLow er superenkel i bruk. Den er het fri for overveldende mengder med unødvendig informasjon. Plattformen fokuserer primært på handel med binære opsjoner. Når vi laget omtalen av HighLow, hadde vi mye moro med deres utmerkede grensesnitt. Ønsker du å vite mer om de forskjellige valgmulighetene og vilkårene til denne megleren av binære opsjoner, kan du lese resten av vår omtale av HighLow.
4.5
 1. Forhåndsvisning av nettside

 1. HighLow Megler anmeldelse

  HighLow sertifiserer dem som en attraktiv og regulert handelsplattform av binære opsjoner – fra “down under”. Vi ønsket å lage en anmedelse av HighLow, siden vi mener dette er enda en utmerket plattform som våre kunder i Australia, Europa, Afrika og Midt-Østen må kjenne til. Tradere i USA kan ikke handle med High Low, men de kan bruke  andre meglere som støtter trading i USA.

  Nettsiden til HighLow er superenkel i bruk. Den er het fri for overveldende mengder med unødvendig informasjon. Plattformen fokuserer primært på handel med binære opsjoner. Når vi laget omtalen av HighLow, hadde vi mye moro med deres utmerkede grensesnitt. Ønsker du å vite mer om de forskjellige valgmulighetene og vilkårene til denne megleren av binære opsjoner, kan du lese resten av vår omtale av HighLow.

 2. HighLow Egenskaper

  RCTM er eieren av HighLow. De driver fra Australia, hvor de innehar lisensen Australian Financial Services License (ASIC) med nummer 364264. Noen av leserne våre, spesielt de som  har  kommet over en FBO-omtale for første gang, vil kanskje spørre hvorfor en regulert status blir ansett som en egenskap? Svaret er enkelt. Regulerte meglere tilbyr høyere sikkerhet, og mange av de ekstra kundebeskyttelsesløsningene de tilbyr kan sees på som funksjoner. Slik som separate midler, etterlevelse ovenfor en statlig forbrukeretater, etterlevelse av visse protokoller ved kundeklager, forsikring av kundemidler osv.

  Dette er også en flott mulighet for brukere som handler med AUD. Her kan de registrere seg og få noen ekstra frynsegoder, i form av kampanjene som pågår akkurat når vi skriver denne omtalen. Ansatte hos HighLow forsikret oss om at forskjellige kampanjer er noe de løpende tilbyr. Her kan fremtidige tradere dermed forvente mange godbiter. For øyeblikket inkluderer kampanjene opptil $ 50 i cashback ved første handel.

  Produktet i seg selv er også en spesialfunksjon. Selv om vi normalt ser på slike temaer i  programvare- og aktiva- delen av omtalene, må vi når det gjelder omtalen av HighLow  nevne de avanserte binære opsjonene allerede her. Dette fordi disse fantastiske binære opsjonene som kan handles hos HighLow er nøkkelen til å åpne de helt ekstraordinære betalingene som denne megleren tilbyr. Tradere hos HighLow kan oppnå 100 % og mer med tradisjonelle opsjoner, og 200 %+ med bestillingsopsjoner. En annen interessant funksjon vi fant i omtalen av HighLow, er det faktum at det ikke kun er utløpstiden som teller, men også en spread som gir tettere kontroll på traderens utfall.

  Dette er fantastiske funksjoner som kan testes helt problemfritt.  Dette kan dessuten gjøres uten innskudd, siden HighLow tilbyr en demokonto. Faktisk finnes det en demomodus for hele nettsiden. Vi kunne faktisk ikke tro at vi ikke engang trengte å registrere en demokonto for å lage omtalen av HighLow. Det er ingen tidsbegrensning for hvor lenge demoen kan benyttes. Hver demobruker mottar $ 10 000 for å øve seg.

 3. Din kapital kan være under risiko

  HighLow Handelsplattform

  Tradinggrensesnittet hos HighLow er et av de mest brukervennlige vi noensinne har sett. Handel sees ikke på som statisk, men plassering av en handel gjøres likevel slik at det blir flytende. De binære opsjonstypene finnes på toppen som faner. Rad to består av ønskede utløpstider. Disse to funksjonene fungerer som et filtersystem som dermed kun viser binære opsjoner, hvilke som er tilgjengelig for trading, og hvilke som oppfyller filtervilkårene. De binære opsjonene som vises skjer gjennom en såkalt binær opsjonskarusell. Den muliggjør enkel navigering, og viser de viktigste handelsopplysningene. Vi syntes dette var veldig praktisk når vi tradet hos HighLow i forbindelse med denne omtalen.

  Det tradisjonelle digitale valget for høye/lave binære opsjoner e en av de første fanene brukerne kan velge. Ved trading hos HighLow lar disse instrumentene brukerne score opptil 90 % avkastning på investeringer. Dette er faktisk veldig fleksibelt, med det lavest mulig investeringsbeløpet på  A$ 10 (tilsvarer ca $ 8,7 da vi laget denne omtalen). For denne typen instrumenter er dette er blant bransjens  høyest mulige avkastninger.

  Dersom traderen foretrekker raske binære opsjoner, er dette også mulig hos HighLow. At de må gjøre er å vege fanen for “bestillingsopsjoner”, og velge utløp på 60 sekunder, 90 sekunder eller 5 minutter. Omtalen av HighLow viste oss hvordan bestillingsopsjoner kan være svært allsidige og fleksible. Dette passer for tradere som foretrekker å benytte seg av korttidsmønstere, og som liker et dynamisk tradingmiljø.

  Den andre typen av binære opsjoner som tilbys av HighLow, er valutatypen Spread HighLow trading. Spread trading er for investorer som foretrekker mer spennende miljøer. Her tilbys mer spenning, men også høyere avkastning som kan nå opptil 100 % eller mer.  Spread på bestillingsopsjoner lar traderne føle adrenalinet pumpe når de handler med korte utløpstider.

  En av fordelene med regulerte meglere, er at de har førsteklasses datastrømmer som er trygge og som ikke kan manipuleres. HighLow benytter Leverate som sin tilbyder. Et annet interessant punkt med HighLow, er traderens valgindikator – Traders Choice. Den lar traderne vurdere stemningen i markedene. I omtalen av HighLow lærte vi oss hvordan den fungerer. Funksjonen er plassert på venstre siden av tradingvinduet, og gir løpende oppdateringer om markedsbevegelser.

  Traders Choice vises etter fire handler, og oppdateres hvert minutt for 15-minutteropsjoner, hver 5. minutt for timeopsjoner og hvert 15. minutt for dagopsjoner. Etter eget ønske kan den vises/skjules fra visningen. Slik kan traderne være sikre på at det faktisk kommer fra valgene som kollegene gjør.

  HighLow tilbyr også en smarttelefon app for de som er på farten. Slik kan tradingsuksess oppnås med noen få trykk, og er aldri lenger unna enn en touchskjerm. Mobilappen støtter operativsystemene iOs og Android.

 4. HighLow Support Service

  Omtalen av HighLow bekreftet at de har en 100 % pålitelig kundesupport. Det er ikke bare et fakta at denne megleren av binære opsjoner er regulert, de har også et system på plass i tilfelle klager eller spørsmål. Skjønt dette kan virke unødvendig, for de har en særdeles rikholdig FAQ som inneholder svar på den minste lille ting man måtte lure på. Her dekkes alle aspekter.

  Skulle det likevel være noen kundene lurer på, kan de kontakte supporten gjennom e-post. Her får spørsmål som ikke allerede er besvart i FAQen høyeste prioritet. Vi synes dette er helt greit, siden man like gjerne kan lese seg frem til svaret før man fyller opp meglerens e-post. Tradere som har det travelt kan også kontakte dem over telefon.

  Meglerens nettside støtter engelsk og japansk, men de har tradere fra over hele verden – med unntak av USA.

  De tilbyr ingen funksjon for live chat. Dette er eneste ulempen vi fant ved en ellers svært god support.

 5. HighLow Banker og firmainformasjon

  Når det gjelder innskudd fokuserer HighLow sterkt på Neteller. Minste innskuddsbeløp for Neteller og kredittkort er $ 50. Dette er et av bransjens laveste. Det er enkelt å sette inn, siden alt foregår elektronisk. Kunder som benytter bankoverføring kan også benytte denne metoden, her er minsteinnskuddet kun $ 10.

  Uttak som gjøres gjennom Neteller skjer umiddelbart. Brukerne trenger ikke vente lenge på pengene sine. Det tilkommer et transaksjonsgebyr på 2 %. Minste uttaksbeløp er også $ 50. Bankoverføringer er også blant bransjens raskeste. De utføres umiddelbart, og tar 1-3 dager før oppgjør. Vi benyttet ikke denne metoden, så vi kan ikke bekrefte om den er tilgjengelig for internasjonale kunder. Dessverre kan ikke kredittkort benyttes ved uttak av midler.

  Som nevn i starten av omtalen av HighLow, er kundekontoer separert fra selskapet. Dette skjer i henhold til Corporations Act 2001 (Commonwealth of Australia) og regulerte reguleringer, samt med en klientpengekonto hos National Australia Bank (NAB).

 6. Din kapital kan være under risiko

Topp 10 anmeldelse

 • Megler
 • Minste innskudd
 • Maks. avkastning
 • Gjennomgang
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption small
 • $10
 • -
 • IQoption
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • $200
 • -
Din kapital kan være under risiko