Fair Binary Options, vinner av ‘Best Binary Website’ iGB Awards i 2014 & 2015 er nominert på nytt i år.

Fair Binary Options har vunnet priser i iGB Awards to år på rad. I 2014 og 2015 vant nettsiden vår prisen for beste binære nettside. Nå er vi nominert igjen, denne gangen i kategorien for beste finansnettside for utdelingen i 2016. Denne nye kategorien er et resultat av sammenslåingen av binære nettsider og Forex sider til én og samme pris. Å være nominert til å vinne denne prisen er en stor ære for oss, og det motiverer oss til å arbeide enda hardere framover. Vi ser fram mot å være tilstede på prisutdelingen den 4. februar. Nedenfor kan du se hvordan det så ut da vi mottok prisen for beste binære nettside i fjor.


video-logo

Selv om nominasjonen er en stor ære for oss, bringer nominasjonen også med seg et stort ansvar. For det første føler vi at annerkjennelsen av arbeidet vi utfører, gjør at vi må arbeide enda hardere for å fortsette å overraske. Ovenfor kundene våre føler vi ansvaret ved å holde fast på kjerneverdiene våre, og våre prinsipper.

Vi prøver å gi våre kunder den beste informasjonen, og vi støtter dem om de blir svindlet, og vi hjelper dem så godt vi kan for at de skal få pengene sine tilbake. Vi ønsker også å lære våre kunder hvordan de kan holde seg unna svindlere. Gjennom dette arbeidet prøver vi å se til at alle stemmer blir hørt, og at kundene føler seg trygge.

Måten vi arbeider på, og verdiene vi bygger vår drift på, er hovedgrunnene til hvorfor Fair Binary Options ble tildelt prisen for beste binære nettside to år på rad. Selv om priser og annerkjennelse er vel og bra, mener vi at det fortsatt er store rom for forbedringer på vår nettside, og i denne bransjen generelt. Derfor ble også 2015 et år med mye endringer for Fair Binary Options, ettersom vi også i år arbeidet hardere enn noen sinne for å ligge et steg foran konkurrentene, og for å utvikle våre tjenester.

Hva er iGB Awards?

iGB Awards er et arrangement som finner sted under London Affiliate Conference, en konferanse som årlig samler bedrifter og interessenter innen online handel og nettspill. En iGB Award er den mest prestisjefylte utnevnelsen Fair Binary Option kan oppnå, ettersom juryen består av eksperter innenfor vårt fagfelt.
igb-awards

Ettersom våre liv beveger seg mer og mer over på nettet, blir det bare viktigere for nettsider for binære opsjoner å kunne tilby sine besøkende gode verdier, og relevant informasjon, for å gjøre deres tid på nettet så sikker og nyttig som mulig. Fair Binary Options streber etter å gi de besøkende den sikreste og beste informasjonen om handel med binære opsjoner.

Tildelingen av iGB prisen er en bekreftelse på at vi har lyktes med å gi alle en god og trygg opplevelse når de driver med handel på nett. Våre to «Best Binary Website» priser, og nominasjonen til den nye «Best Finance Website» prisen, viser at vi kan levere på et høyt nivå over lang tid. Dette kunne vi ikke klart å oppnå om vi ikke passet på at vi alltid holdt oss til våre kjerneverdier og prinsipper.

Fair Binary Options kjerneverdier

Navnet på nettsiden vår, sier i seg selv mye om hva vi tror på. Rettferdighet og ærlighet så ikke ut til å være alt for viktig innen handel med binære opsjoner, og denne observasjonen var en av hovedgrunnene til at vi ønsket å starte opp denne nettsiden. Vi mener at gjennomsiktigheten i den binære bransjen kan forbedres, og vi tar gjerne del i det arbeidet, og vi arbeider mer enn gjerne for kundenes rettigheter. Våre verdier er gjennomsiktighet, rettferdighet, og integritet.

Tiltak for å hjelpe kunder

Om en megler nekter en kunde å ta ut sine penger, uten å følge god bransjepraksis, kommer vi på banen og hjelper kunden så snart vi har fått bekreftet at kunden faktisk trenger assistanse. Vi føler oss både forpliktet til, og beæret for, å kunne gi noe tilbake til det binære handelssamfunnet, helt gratis.

“Alle er velkomne til å kontakte oss for å få sin sak gjennomgått, og forhåpentligvis løst, innen rimelig tid.”

Vi har en egen e-postadresse som gås gjennom daglig av våre ansatte. Våre ansatte er jevnlig i kontakt med både meglere og medlemmer for å sikre et godt samspill mellom meglerne og brukerne. Vi vet at ikke alle meglere opererer innenfor regelverket, og vi ser på regulatorenes avgjørelser som målestokk for hva som er akseptabel oppførsel.

Vi uthever også urettferdige handlinger som ikke dekkes av nåværende reguleringer. Meglere kommer ofte til oss med ønske om at vi skal glemme deres tidligere handlinger, og med et ønske om å samarbeide med oss. Vi avviser alltid slike forespørsler, ettersom vi vet at den eneste måten å gjøre denne bransjen bærekraftig på, er å sette et sterkt fokus på rettferdighet og ærlige aktører.

I andre halvdel av 2015 har vi svart på mer enn 600 forespørsler om assistanse eller informasjon. Det er nesten 4 ganger om dagen. Heldigvis handler ikke alle disse henvendelsene om svindlere. Vår dedikerte kundeservice hjelper også med alle slags andre spørsmål og henvendelser kundene har om handel med binære opsjoner på nett.

Øke gjennomsiktigheten i bransjen

Fair Binary Options

Det er viktig for oss å hjelpe kunder som har opplevd svindel, eller forsøk på svindel, men enda viktigere er det å forebygge ved å sikre at alle vet hvilke tjenestetilbydere de bør unngå. Generelt sett er det alltid mer bærekraftig å forebygge enn å rette opp en skade i ettertid. Derfor setter vi et sterkt fokus på gjennomsiktighet, og det kan også sees på vår nettsides utforming, samt i nettsidens innhold.

Kundene må selvsagt vite hvilke tjenestetilbydere de bør unngå. For dette formålet har vi utviklet spesielle elementer på nettsiden vår. Vi har regelmessig publisert våre erfaringer gjennom omtaler, guider, og nyhetsartikler, som beskriver hvilke meglere en bør unngå, og hvordan en skal lese deres ofte vage og upresise vilkår og betingelser.

Våre omtaler inneholder informasjon om bonusregler, mulige problemer i relasjon til omsetningskrav, og informasjon om uttak og innskudd. Om vi mener at en tilbyders vilkår og betingelser, spesielt bonusvilkårene, ikke er fordelaktige for brukerne, rapporterer vi om dette.

Vi har guider som omtaler både handelsrelaterte temaer, og de følgende temaene

 • Svindler i handel med binære opsjoner, og hvordan en unngår dem,
 • Informasjon om reguleringer i binære opsjoner,
 • Regulator-klager,
 • Avklaring av bankalternativer.

Innholdet vårt inkluderer sikkerhets- og gjennomsiktighetsinformasjon som er fordelaktig for brukere. Nyhetsdelen av siden varsler brukere regelmessig om endringer i reglementet, regulatorers kjennelser, og om tilfeller av svindel vi har arbeidet med.

Verdidreven nettutvikling

During the last two years, we have implemented numerous changes to our website design in order to make it fit well with our mission. Customers are not always as attentive as they should be. In many ways we understand that many of them do not always conduct due diligence or are just unable to find the information they seek.

Spre vårt budskap til verden

Fair Binary Options Local Country Sites

I 2014 startet vi en av de største omveltningene i Fair Binary Options historie. Nettsiden skulle bli til en sammensatt og flerspråklig tjeneste, som skulle spre vår assistanse og informasjon ut til millioner av mennesker rundt i verden, som ikke bruker engelsk. Fair Binary Options nettside finnes nå på 17 språk, og det har gjort at vi nå også kan nå ut til de mer enn en milliard nettbrukere som ikke snakker engelsk.

Vi har allerede sett at vi har lyktes med dette prosjektet, ettersom økningen i trafikken på våre sider hovedsakelig foregår på disse nye språkene. Etterspørselen er fortsatt stor, og vi mottar forespørsler om hjelp og assistanse fra hele verden. Kunder fra Sverige, Italia, Polen har blant annet kontaktet oss om svindler, og her har vi utarbeidet ikke-engelske svindelrapporter.

I andre halvdel av 2015 har vi lagt til en ny engelsk side, utformet spesielt for det Newzealandske markedet. I samme periode har vi også publisert lokale sider for Romania og Litauen. Vi har fortsatt med å forbedre våre lokale sider ved å legge til mere innhold, og ved å implementere funksjoner som varsler kunder om svindler.

Sikre at kundene alltid er trygge

Making sure customers are always safe trading Binary Options

Tidligere brukte vi for det meste enkelttilfeller av svindel i vår kamp mot bedrageri, våre nyeste funksjoner er derimot blitt utformet for å kunne varsle brukere om at en tjeneste muligens kan være en svindel. Vi skjønte at det måtte være en enklere måte å varsle våre kunder om mulige farer. Derfor har vi gjort en rekke endringer, og implementert funksjoner som effektivt skal kunne varsle kundene om potensielle svindler.

 

Svartelisting

blacklist

Våre svindelrapporter er nå en del av den nye svartelisten og den røde gropen. Kundene trenger ikke å grave og søke mye rundt for å finne ut om en megler er svartelistet eller ei. Disse listene viser all den informasjonen en kunde trenger for å unngå meglere som ikke er anbefalte eller pålitelige.

Avansert varslingssystem

Vi har også sikret at selv om en kunde forsøker å handle med bedragerske tilbydere, vil en melding advare dem, for så å sende dem videre til en tjeneste som er klarert og bevist sikker å handle med. Ved å fjerne svindlere fra våre lister sikrer vi at kundene får god og hjelpsom informasjon om disse fallgruvene, før de selv går i fella og taper penger til disse uredelige aktørene.

Omtalene inneholder også en farget boks under introen, som indikerer at megleren ikke er anbefalt for handel av Fair Binary Options. Vi mener at dette, våre andre tiltak, og vårt fortløpende arbeid med å hjelpe kunder, er det som gjør Fair Binary Option til en tjeneste av høy kvalitet. Over lengre tid er den eneste veien til suksess å gi kundene det de virkelig vil ha. Vi hjelper alle som skulle ha behov for det, helt gratis.

Vi svartelister enhver tjenestetilbyder som ikke følger god bransjepraksis. Dette er blant de viktigste oppgavene vi utfører, ofte til store kostnader for oss. Allikevel ser vi på dette som en investering i bransjen, og en investering i framtiden.

Topp 10 anmeldelse

 • Megler
 • Minste innskudd
 • Maks. avkastning
 • Gjennomgang
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption small
 • $10
 • -
 • IQoption
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • $200
 • -
Din kapital kan være under risiko