FBO prisen for beste megler 2016 i Norge går til Banc De Binary
Bjørnard Svendsen
Årets Fair Binary Option pris for beste megler i Norge går til Banc De Binary. FBO Awards ble startet med mål om å hjelpe brukere med å finne pålitelige og gode meglere på nett. Meglerne som blir nominert til denne prisen har i tillegg introdusert nyttige funksjoner for sine brukere, og viktigst av alt er... Les mer
Årets Fair Binary Option pris for beste megler i Norge går til Banc De Binary. FBO Awards ble startet med mål om å hjelpe brukere med å finne pålitelige og gode meglere på nett. Meglerne som blir nominert til denne prisen har i tillegg introdusert nyttige funksjoner for sine brukere, og viktigst av alt er at de har gjort business på en profesjonell og etisk riktig måte. Denne prisen er et bevis på at megleren oppfyller alle krav og de høye standardene gitt av FBO. For mer informasjon om denne fantastiske megleren kan du lese hele omtalen av megleren. Å handle med Banc De Binary er både enkelt og sikkert. Minste innskudd hos megleren er 250$, men minste investering er allikevel så lav som 1$, og dette er en av hovedgrunnene til at brukere gjerne velger BDB. Handelsplattformen er brukervennlig, og den tilbyr handel med 200 aktiva fra over 30 forskjellige land. Om Banc De Binary For nye brukere tilbys en demo-konto som kan brukes for å bli kjent med plattformen, og handel med binære opsjoner generelt. Megleren tilbyr også opplæring med grunnleggende guider og veiledninger, samt avanserte strategier for de mer erfarne brukerne. Under markedsanalyser kan du finne daglige analyser av markedet, samt finansielle nyheter som kan hjelpe deg med å forstå mer av hvordan markedet oppfører seg. På siden kan du også lese en blogg hvor BDBs eksperter skriver om aktiva, livsstil, nyheter og andre viktige emner. Banc De binary er også aktiv på sosiale medier. Du kan følge dem på Facebook , Twitter, Instagram , YouTube, LinkedIn og Google+. BDB er av de største meglerne på markedet, med 250 000 kontoer registrert i 80 forskjellige land, og kundestøtten deres er utrolig rask og effektiv, definitivt en av de beste på markedet. Alle ønsker å handle med binære opsjoner på en trygg og sikker måte, og Banc De Binary er regulert av CySec under lisensnummeret 188/13. BDB skiller seg ut med sine fantastiske kampanjer og premier. En annen gledelig nyhet fra Banc De Binary er deres samarbeid med Liverpool FC, under slagordet “competition is temporary, class is permanent.” Banc De Binary er virkelig en ledende skikkelse innen binær handel.  

FBO prisen for beste megler 2016 i Norge går til Banc De Binary

Årets Fair Binary Option pris for beste megler i Norge går til Banc De Binary. FBO Awards ble startet med mål om å hjelpe brukere med å finne pålitelige og gode meglere på nett. Meglerne som blir nominert til denne prisen har i tillegg introdusert nyttige funksjoner for sine brukere, og viktigst av alt er at de har gjort business på en profesjonell og etisk riktig måte. Denne prisen er et bevis på at megleren oppfyller alle krav og de høye standardene gitt av FBO. For mer informasjon om denne fantastiske megleren kan du lese hele omtalen av megleren.

Å handle med Banc De Binary er både enkelt og sikkert. Minste innskudd hos megleren er 250$, men minste investering er allikevel så lav som 1$, og dette er en av hovedgrunnene til at brukere gjerne velger BDB. Handelsplattformen er brukervennlig, og den tilbyr handel med 200 aktiva fra over 30 forskjellige land.

FBO-AWARD-NO 16

Om Banc De Binary

For nye brukere tilbys en demo-konto som kan brukes for å bli kjent med plattformen, og handel med binære opsjoner generelt. Megleren tilbyr også opplæring med grunnleggende guider og veiledninger, samt avanserte strategier for de mer erfarne brukerne. Under markedsanalyser kan du finne daglige analyser av markedet, samt finansielle nyheter som kan hjelpe deg med å forstå mer av hvordan markedet oppfører seg. På siden kan du også lese en blogg hvor BDBs eksperter skriver om aktiva, livsstil, nyheter og andre viktige emner.

Banc De binary er også aktiv på sosiale medier. Du kan følge dem på Facebook , Twitter, Instagram , YouTube, LinkedIn og Google+. BDB er av de største meglerne på markedet, med 250 000 kontoer registrert i 80 forskjellige land, og kundestøtten deres er utrolig rask og effektiv, definitivt en av de beste på markedet. Alle ønsker å handle med binære opsjoner på en trygg og sikker måte, og Banc De Binary er regulert av CySec under lisensnummeret 188/13.

BDB skiller seg ut med sine fantastiske kampanjer og premier. En annen gledelig nyhet fra Banc De Binary er deres samarbeid med Liverpool FC, under slagordet “competition is temporary, class is permanent.” Banc De Binary er virkelig en ledende skikkelse innen binær handel.

 

Din kapital kan være under risiko

Topp 10 anmeldelse

 • Megler
 • Minste innskudd
 • Maks. avkastning
 • Gjennomgang
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption small
 • $10
 • -
 • IQoption
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • $200
 • -
Din kapital kan være under risiko