Guide Til Binære Opsjoner

Fair Binary Options’ guider er det beste stedet for informasjon om alt mulig innen handel med binære opsjoner på nett. Vi har arbeidet hardt for å kunne dele alt av våre erfaringer fra denne bransjen med våre lesere. På disse sidene kan du finne artikler om

 • Svindler , og hvordan du unngår dem
 • Hvordan tjene pa binaere opsjoner

 • Veiledninger til bruk av handelsprogramvare

 • Feil (bare Engelsk) som hindrer profitt

Tanken mak guidene er å vise kundene gode rutiner, og skumle scenarioer, sammen med generell informasjon som er grei å ha med seg når en skal starte å handle med binære opsjoner.

Introduksjon til binære opsjoner

Binære opsjoner er en type opsjoner som gir en fastsatt utløpstid, med en fast utbetaling. Slik handel baseres på ja eller nei tipping. Tippingen, eller investeringen, gjøres på om en pris på en underliggende marked vil øke eller synke innenfor en gitt tidsramme. Om du følger med i den finansielle verden, og gjerne vil benytte deg av din kunnskap, er handel med binære opsjoner perfekt for deg. Her er noen artikler som er gode for å komme i gang:

Handel med binære opsjoner er også en billig og god måte å starte med før en begir seg ut på aksjemarkedet på egenhånd. Binære opsjoner er en enkel måte å handle på, hvor handelen kun har to mulige resultater. I all enkelhet er dette handel for man tipper på hvilken vei markedet vil gå innenfor enten en måned, uke, dag, time, eller minutt. Om du ‘tipper’ riktig vinner du penger, om du tipper feil får du ingenting. Alt handler om ja eller nei. Du kan starte å handle med så lite som $100. Vi anbefaler at du kun gjør innskudd hos meglere anbefalt på denne siden for å sikre at du ikke blir lurt og taper penger. Les mer om dette i vår artikkel om svindel i handel med binære opsjoner.

BinaryOptionRobot Top Banner

Få hjelp og veiledning fra våre artikler

Mange aspekter av handel med binære opsjoner er ikke beskrevet i den enkle definisjonen, du kan finne mer spesifikk informasjon i teksten nedenfor. Derfor har vi prøvd å gi en guide i form av en artikkel om hvert eneste tema vi synes er viktig.

Vi har fått mye god veiledning av lesere som kontakter oss jevnlig. De liker godt å lese våre veiledninger ettersom de er nykommere og trenger hjelp og veiledning. Mange kunder fra verden over leser våre veiledninger, og noen ganger spør de oppfølgingsspørsmål som igjen hjelper oss med å opprette flere gode artikler om handel med binære opsjoner.

For å se våre guider for binære opsjoner kan du se listen over våre artikler til høyre. Disse artiklene er opprettet for å dekke mange viktige temaer innenfor handel med binære opsjoner. Mange brukere vil ha enkle tips, mens andre vil vite hvordan de kan få mest mulig ut av finansielle data.

Andre ønsker å finne ut om mulighetene for handel med binære opsjoner i deres hjemland, da er det som oftest snakk om USA. Brukere fra USA har et begrenset utvalg av meglere som følge av et strengt regelverk.

Les mer om meglere i USA eller sjekk ut hvem som styrer den binære handelen.

Noen kunder ønsker også å lære seg noen enkle begreper som brukes i handel med binære opsjoner. Ved å lese artikler skrevet av våre ansatte kan du enkelt og raskt tilegne deg kunnskap om binære opsjoner. Husk også å sjekke ut andre temaer på siden vår, som for eksempel:

Økonomisk kalender for binære opsjoner

Screen-Shot-2015-01-28-at-12.28.451Å handle med binære opsjoner når du har oppdatert info om de viktigste bevegelsene på markedet kan gjøre store utslag. Mange økonomiske rapporter publiseres hver dag, og mange aktører på markedet venter på disse publikasjonene for å se hvordan markedet ser ut, hvordan deres favorittbedrifter gjør det, og for å prøve å lese hva som vil skje på markedet i nærmeste framtid.

Alle disse rapportene, samt annen informasjon, kan finnes i Binary Options Economic Calendar. Du kan også sjekke ut Academy-siden (bare Engelsk) for å finne de beste strategiene for de forskjellige markedssituasjonene. Vi inkluderer også en kort veiledning til hvordan en kan bruke data fra den økonomiske (bare Engelsk) kalenderen for binære opsjoner for å tjene mer penger på handel.

Kort definisjon av binære opsjoner

Binære opsjoner er en form for opsjoner som gir en fastsatt frist og en fastsatt utbetaling. Du tipper på enten ja eller nei. Det vil si at du tipper på at en forhåndsbestemt pris, på et underliggende marked, vil være over eller under et forhåndsbestemt nivå ved slutten av en definert tidsramme.

Du kan for eksempel tippe på at gull vil være mindre verdt i slutten av uka. Når børsene stenger i slutten av uka vet du om du har vunnet eller tapt. Hvis gull nå er verdt mindre enn da du la inn ditt bud har du vunnet, hvis det er mer verdt har du tapt.

Om du ikke er sikker på hvordan du analysere markedet for å sikre en god handel kan du besøke våre strategisider, eller du kan se hvilke muligheter som tilbys i autohandelen.

BinaryOptionRobot Top Banner

Din kapital kan være under risiko

Topp 10 anmeldelse

 • Megler
 • Minste innskudd
 • Maks. avkastning
 • Gjennomgang
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption small
 • $10
 • -
 • IQoption
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • $200
 • -
Din kapital kan være under risiko