1. Forhåndsvisning av nettside

 1. Støtte og Motstandslinjer
  Bjørnard Svendsen
  Støtte er når kursen slutter å falle og stopper midlertidig. Motstand er når kursen stopper å stige og tar en pause. Det er grunnleggende for å kunne trade at du må kunne beskrive hva kursaktiviteten gjør i et diagram. Når du ser på et diagram holder du på å identifisere og beskrive hvor kursen er... Les mer
  Støtte er når kursen slutter å falle og stopper midlertidig. Motstand er når kursen stopper å stige og tar en pause. Det er grunnleggende for å kunne trade at du må kunne beskrive hva kursaktiviteten gjør i et diagram. Når du ser på et diagram holder du på å identifisere og beskrive hvor kursen er og hvordan den oppfører seg. Et vanlig og grunnleggende verktøy er motstands-og støttelinjer. Motstands-og støttelinjene beviser hvor stemningen til markedet er gruppert. Støtte Støtte er når kursen slutter å falle og stopper midlertidig. Vi kaller dette området støtte. kursen har midlertidig stoppet å falle, og man kan si at den hviler på gulvet. Motstand Motstand er når kursen stopper å stige og tar en pause. Man kan si at bevegelsen midlertidig har truffet en topp. Tegning av linjene Når du tegner en motstands-eller støttelinje må du finne ut følgene: Hvor er det nyligste low? Hvor er det nyligste high? Fra der tegner du enkelt en horisontal linje under den nyligste low og en linje over den nyligste high. Normalt sett er det nødvendig å vente for å se om linjene tar form. Du må vertifisere at det er en sone med støtte, noe som vanligvis betyr å vente på å se tre mislykkede forsøk på å bryte støtte eller motstand. Første trade strategi Du er nå klar til å utvikle din første strategi. Hvis du ønsker å kjøpe i markedet, vil et av de beste stedene å kjøpe være nær støtteområdet. Hvis du tvert imot ønsker å selge i markedet, vil et av de beste stedene være nær motstandsområdet. Årsaken til dette er ganske enkel. Den sterke støtten gjør det sannsynlig at en low i kursen er etablert og hvis en sterk motstand er etablert er det sannsynlig at en high er etablert. Trading nær støtte og motstand hjelper til med å nå målet med å kjøpe lavt og selge høyt. Uansett om det er en klisje, vil en solid forretningsplan alltid være lønnsomt. Du tenker kanskje et dette høres for enkelt ut og hvordan kan det være slik? I realiteten bryter linjene gjennom ofte og du vil rasktforstå at du må kunne implementere dette i strategien din. Når en linje brytes endrer den karakter. Støttelinjen begynner å oppføre seg som en ny motstandslinje. Motstandslinjen begynner å oppføre seg som en ny støttelinje avhengig av hvilke linje som bryter gjennom. Det er åpenbart at du prøver å finne ut hvor sterke support og motstandslinjene er. Jo sterkere de er jo større er tilliten traderen har i å bruke disse linjene til å forme et trade. Identifisere graden av svakhet eller styrke Jo oftere disse linjene har blitt berørt uten å bryte , jo sterkere er indikasjonene til traderen Vi pleier å si tre berøringer bekrefter et godt mulig inngangspunkt. Jo lenger tidsrammen er, jo bedre indikator er det. Når du blir mer avansert må du vurdere kursen i forhold til andre mønstre som Bollinger Bands og tilstedeværelsen eller fraværet til Doji Candles.

  Støtte og Motstandslinjer

  24Option Logo Small

  Støtte er når kursen slutter å falle og stopper midlertidig. Motstand er når kursen stopper å stige og tar en pause.

  Det er grunnleggende for å kunne trade at du må kunne beskrive hva kursaktiviteten gjør i et diagram. Når du ser på et diagram holder du på å identifisere og beskrive hvor kursen er og hvordan den oppfører seg. Et vanlig og grunnleggende verktøy er motstands-og støttelinjer. Motstands-og støttelinjene beviser hvor stemningen til markedet er gruppert.

  Støtte

  Støtte er når kursen slutter å falle og stopper midlertidig. Vi kaller dette området støtte. kursen har midlertidig stoppet å falle, og man kan si at den hviler på gulvet.

  Motstand

  Motstand er når kursen stopper å stige og tar en pause. Man kan si at bevegelsen midlertidig har truffet en topp.

  Tegning av linjene

  Når du tegner en motstands-eller støttelinje må du finne ut følgene: Hvor er det nyligste low? Hvor er det nyligste high? Fra der tegner du enkelt en horisontal linje under den nyligste low og en linje over den nyligste high. Normalt sett er det nødvendig å vente for å se om linjene tar form. Du må vertifisere at det er en sone med støtte, noe som vanligvis betyr å vente på å se tre mislykkede forsøk på å bryte støtte eller motstand.

  Første trade strategi

  Du er nå klar til å utvikle din første strategi. Hvis du ønsker å kjøpe i markedet, vil et av de beste stedene å kjøpe være nær støtteområdet. Hvis du tvert imot ønsker å selge i markedet, vil et av de beste stedene være nær motstandsområdet. Årsaken til dette er ganske enkel. Den sterke støtten gjør det sannsynlig at en low i kursen er etablert og hvis en sterk motstand er etablert er det sannsynlig at en high er etablert. Trading nær støtte og motstand hjelper til med å nå målet med å kjøpe lavt og selge høyt. Uansett om det er en klisje, vil en solid forretningsplan alltid være lønnsomt.

  Du tenker kanskje et dette høres for enkelt ut og hvordan kan det være slik? I realiteten bryter linjene gjennom ofte og du vil rasktforstå at du må kunne implementere dette i strategien din. Når en linje brytes endrer den karakter. Støttelinjen begynner å oppføre seg som en ny motstandslinje. Motstandslinjen begynner å oppføre seg som en ny støttelinje avhengig av hvilke linje som bryter gjennom.

  Det er åpenbart at du prøver å finne ut hvor sterke support og motstandslinjene er. Jo sterkere de er jo større er tilliten traderen har i å bruke disse linjene til å forme et trade.

  Identifisere graden av svakhet eller styrke

  Jo oftere disse linjene har blitt berørt uten å bryte , jo sterkere er indikasjonene til traderen Vi pleier å si tre berøringer bekrefter et godt mulig inngangspunkt. Jo lenger tidsrammen er, jo bedre indikator er det. Når du blir mer avansert må du vurdere kursen i forhold til andre mønstre som Bollinger Bands og tilstedeværelsen eller fraværet til Doji Candles.

  Din kapital kan være under risiko

Topp 10 anmeldelse

 • Megler
 • Minste innskudd
 • Maks. avkastning
 • Gjennomgang
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption small
 • $10
 • -
 • IQoption
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • $200
 • -
Din kapital kan være under risiko