Uregulerte meglere av binære opsjoner

En av de beste metodene for å trade sikkert, er å gjøre et klart valg mellom regulerte og uregulerte meglere. Uregulerte meglere er meglere som ikke innehar en gyldig lisens utstedt av finansregulatorer, eller myndighetsetater som regulerer trading med binære opsjoner. Vi anbefale ikke trading med uregulerte meglere, siden vi mener de ikke tilbyr nødvendig sikkerhet for tradere og pengene deres. Det er alltid bedre å velge en regulert megler.

Meglerne i listen nedenfor er ulisensierte binære meglere.

 • Megler
 • Minste
  Innskudd
 • Min.
  Investering
 • Maks.
  Avkastning
 • Rangeringen
 • Handel
 • Binare megler anmeldelsen

Hvorfor er det så viktig med regulering av binære meglere?

Mange tradere lurer på hvorfor det er så viktig å gjøre innskudd hos en regulert megler, spesielt når uregulerte meglere tilbyr høyere bonuser eller bedre fordeler.

Svaret er enkelt. Regulerte meglere er forpliktet til å følge alle reguleringer og rammeregelverket hos den regulerende etaten. Dette betyr at kundebeskyttelsen er på et mye høyere nivå, siden myndighetsetater alltid ser etter måter for å lage trygge vilkår for sine innbyggere. De etterlater svært lite rom for falske annonser, manipulasjon og andre uetiske forretningsmetoder, siden meglerne enkelt kan miste lisensen sin.

Regulerte meglere er seriøse firmaer. Tradere man hos uregulerte meglere er sjansene større for å støte på svindel eller et uprofesjonelt selskap. Trading med regulerte selskaper gir brukerne muligheten til å trade under trygge vilkår helt fra starten.

Hvorfor er uregulerte meglere av binære opsjoner farlige?

Ulisensierte meglere er ikke nødvendigvis det samme som svindel, men uregulerte firmaer har normalt lavere ansvar ovenfor brukerne. Når det gjelder reguleringer er binære opsjoner ikke annerledes enn andre bransjer. En ulisensiert status betyr normalt høyere risiko.

Det kan tilsynelatende virke som alt er verdt det grunnet løfte om høye utbetalinger. Men tradere må være klar over at de utsetter seg selv, sine opplysninger og penger for selskapet som driver ‘under radaren’, og svært ofte med diskutable vilkår og betingelser. Dette betyr at reglene for trading med binære opsjoner kan endres når som helst. Regulatorene tar aldri lett på uregulerte binærmeglere, og utsteder ofte advarsler når det gjelder deres drift i visse områder. Det er ikke uvanlig at en uregulert megler ganske enkelt forsvinner fra et gitt marked etter advarsler – og traderne står uten noen spor etter pengene sine.

FBOs generelle erfaring er at uregulerte meglere ofte ikke har en profesjonell tilstedeværelse. Uprofesjonelle forretningsmetoder er de som plasserer traderne i ufordelaktige posisjoner, ofte uten at de vet hva som foregår.

Eksempler på uprofesjonelle handlinger fra uregulerte binærmeglere

Uetisk forretningatferd er ofte vanskelig å gjenkjenne, siden det er skult bak flotte bannere og store løfter. Traderne blir imponerte, og det tar tid før de forstår at de er ofre for slu vilkår og betingelser, spam, ulovlig telefonsalg og ‘personlige’ meglere som pusher.

Bonuser og fordeler

Når det gjelder ulisensierte meglere skjer det ofte at de enten legger til uautoriserte bonuser som traderen ikke vil ha, eller som har bonusvilkår som traderen aldri blir advart om. Dette fører til at det blir omtrent umulig for en trader å ta ut pengene siden, og at de praktisk talt blir tvunget til å trade med megleren i håp om at de vil nå et svært høyt tradingvolum nødvendig for å få pengene sine tilbake. På motsatt side følger regulerte meglere visse reguleringsregler når det gjelder bonuser, samtidig som de er forpliktet til å advare tradere om alle vilkårene og mulighetene. Finn ut alt om binære opsjonsbonuser.

Nektede uttak

Dette er et problem som hyppig sees hos ulisensierte meglere. Siden traderen ikke har noen juridisk beskyttelse i form av en regulator, lar megleren være å utføre uttak og finner alltid på nye unnskyldninger. Fremfor fem virkedager som lovet, kan det noen ganger gå måneder og kreve store anstrengelser fra traderen for å få pengene sine tilbake – selv om alle vilkårene er oppfylt.

Autotrading svindel og styrte kontoer

Auto trading er en svært populær metode for å trade. Roboter plasserer handler fremfor traderen, noe som går raskt og gir nøyaktige markedsanalyser. Noen uregulerte meglere har derimot sin egen robot, som plasserer ufordelaktige handler med vilje, eller benytter denne tjenesten uten traderens godkjennelse.

Det samme gjelder ‘styrte’ kontoer, hvor såkalte seniormeglere plasserer handler fremfor traderen – med løfte om høy suksessgrad. Men i stedet taper de pengene. De vil ofte påstå at de hadde tillatelse til å plassere handelen på vegne av traderen, men kan ikke dokumentere dette. Noen ganger trader tradere pengene sine over natten uten å forstå hva som har skjedd, siden de aldri har gitt sin tillatelse for denne type trading.

Ulovlig telefonsalg og spam

Ulisensierte meglere benytter noen ganger stjålne kundeopplysninger, eller de kan enkelt sende traderes personlige opplysninger som telefonnummer og e-post til andre firmaer. Dette er en svært uprofesjonell praksis, og kan plassere tradere i uheldige situasjoner hvor de ikke lenger føler seg trygge hos megleren sin.

Personlige opplysninger er private og konfidensielle, men praksiser som dette ødelegger renommeet til alle meglere – både regulerte og uregulerte. Les mer om ulovlig telefonsalg og stjåle data i binæropsjoner.

Hvordan reguleres meglere av binære opsjoner?

Reguleringen av binære opsjoner avhenger av praksisen til hvert enkelt land. Det er mange regulatorer over hele verden, men to er aller viktigst: Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) som regulerer meglere innen EU, og Commodity Futures Trading Commission (CFTC) som tar seg av reguleringen av binære opsjoner i USA. Amerikanske tradere bør være klar over av binære opsjoner i USA kun tillates via regulerende børser, slik som NADEX.

Selv om CySEC har autorisasjon for lisensiering innen hele EU, er det noen land som har sine egne lokale regulatorer. Dette er tilfelle i Frankrike, hvor binære opsjoner reguleres av Autorité des marchés financiers. Samtidig støtter andre land fullstendig CySECs regulering, og blander seg ikke inn med mindre det advares offentlig om uregulerte meglere.. Noen av de andre aktive regulerende organene i EU er italienske CONSOBFCA i Storbritannia og Finanstilsynet i Danmark.

Binære opsjoner reguleres også i andre deler av verden. I Australia kan tradere stole på Australian Securities and Investments Commission (ASIC), mens tradere i New Zealand kan handle hos meglere regulert hos Financial Markets Authority (FMA). I Canada reguleres binære opsjoner i hvert territorier og provins. Dette skjer gjennom hovedregulatoren for finans, som er Investment Industry Regulatory Organization of Canada (IIROC).

Alle disse regulerende organene publiserer jevnlig opplysninger rom de siste uregulerte meglerne som dukker opp på markedet. De fokuserer på å beskytte det offentlige mot ulisensierte selskaper.

Regulerte kontra uregulerte meglere av binære opsjoner

cysec logoSelvfølgelig betyr ikke dette at alle uregulerte meglere er uprofesjonelle. Noen av dem er gode på mange måter, men mangler bare lisensen. Vi hos Fair Binary Options anser en regulert status for å være viktigere enn noen gang, siden vi plasserer leserne våre aller først. Mange lesere som har nådd vår support har oppplevd problemer etter å ha handlet hos uregulerte meglere. Av denne årsaken kan vi ikke støtte uregulerte meglere.

Reguleringer har mange fordeler for både meglere og tradere. Ved å få en lisens blir binære meglere legitime selskaper, som er pålitelige og troverdige. Tradere får en ytterligere forsikring, og kan alltid stole på hjelp fra regulatoren. Takket være reguleringer vet begge sider hva de kan forvente, og hvilke forpliktelser som gjelder. Det finnes ingen rom for dårlig forretningsoppførsel.

Her er noen eksempler på forpliktelser en regulert megler av binære opsjoner har, som innebærer en rettferdig tilnærmelse ovenfor brukerne:

 • Kundeverifisering
 • Kundeforsikring
 • Adskilte midler
 • Autorisasjon av bonuser
 • Rettferdig annonsering
 • Profesjonell kundesupport
 • Løpende forretningsrapporter sendt til det regulerende byrået/kommisjonen.

Uregulerte meglere er ikke forpliktet til å følge disse reglene på noen måte. Det hele handler om god vilje, og en etisk fremferd. Ved å velge en uregulert megler eksponerer tradere (og pengene deres) seg for en mye høyere risiko som sjeldent lønner seg. Ingenting stoppe en uregulert megler fra å bruke tradernes penger på en firmatur, eller fra å legge til umulige vilkår og betingelser. De kan benytte enhver taktikk de måtte ønske gjennom sin kundesupport, og de kan ganske enkelt forsvinne over natten.

Dessuten har de fleste regulatorer (somCySEC) et kompensasjonsfond for investorer med bestemte beløp, i tilfelle traderen får problemer med å ta ut pengene fordi megleren ikke har likviditet. Dette betyr at tradere dermed har noen med tyngde de kan stole på i tilfelle de ikke finner en måte hvor de selv kan løse problemet med megleren. Traderen kan også rapportere alle former for uprofesjonell oppførsel til en regulator, mens de er overlatt til seg selv når det gjelder uregulerte meglere.

 

Topp 10 anmeldelse

 • Megler
 • Minste innskudd
 • Maks. avkastning
 • Gjennomgang
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption small
 • $10
 • -
 • IQoption
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • $200
 • -
Din kapital kan være under risiko